- Berichten
- 6.637
Mijn todo staat behoorlijk vol, maar vandaag is er weer eens een item af gegaan. Ik heb de procureur in zoet / zure saus gemaakt van Maroc, zie hier. Ik maak met deze marinade altijd speklappen (dankzij Noskos), dus ik was erg nieuwsgierig wat dit op procureur zou doen. Dus eergisteren een procureur in de koelkast laten ontdooien. Vanochtend heb ik deze gehalveerd en de ene helft weer gevaccumeerd terug gelegd (die gaat gebruikt worden voor een recept van Mike), de andere helft heb ik voor dit recept gebruikt. Aangezien de procureur nog tegen het aangevroren aanzat ging dit behoorlijk makkelijk.
Hopliedop het slachtoffer laten zwemmen in de marinade.
Vanmiddag de boel eerst even direct gegrilled.
Daarna volgens recept nog even zo'n 1.5 uur indirect
De boel in reepjes gesneden.
En hop de saus erover
Nou en dan denk je mooi de todo eentje ingekort, nou nee hij was erg lekker dus deze moet nog een keer terug komen, bedankt Maroc

Hopliedop het slachtoffer laten zwemmen in de marinade.

Vanmiddag de boel eerst even direct gegrilled.

Daarna volgens recept nog even zo'n 1.5 uur indirect

De boel in reepjes gesneden.

En hop de saus erover

Nou en dan denk je mooi de todo eentje ingekort, nou nee hij was erg lekker dus deze moet nog een keer terug komen, bedankt Maroc
