Vorige week maar eens een Weber draaispit aangeschaft. Ik had nog een projectje ribey-rollade in de vriezer liggen en toen ik de draaispit zag bij de Intratuin moest ik daar direct aan denken het spit stond ineens in het karretje naast een doos met een ophangrek voor de wsm.
Gisteren de rollade ontdooit, deze was al gemarineerd door O'Sullivan van de SLIGRO. Ik heb hem droog gedept en er nog een lichte dry rub opgedaan.
Hier staat hij te wachten op wat komen gaat. Het is de bedoeling om hem indirect op high te roosteren.
Iemand een idee hoe lang dat zal duren? Het is een stuk van 2,2 kilo
Het is begonnen.
Nog even het mislukte eindresultaat:
Gisteren de rollade ontdooit, deze was al gemarineerd door O'Sullivan van de SLIGRO. Ik heb hem droog gedept en er nog een lichte dry rub opgedaan.
Hier staat hij te wachten op wat komen gaat. Het is de bedoeling om hem indirect op high te roosteren.

Iemand een idee hoe lang dat zal duren? Het is een stuk van 2,2 kilo
Het is begonnen.

Nog even het mislukte eindresultaat:
