Beef en Steak

Recente inhoud door LuMbErJaCk

  1. LuMbErJaCk

    Smac burnt ends met een glimlach

    Hoe was het eindresultaat, zou je het nog een keer maken?
  2. LuMbErJaCk

    Weber Go Anywhere naar mijn zin gemaakt.

    De plek waar je de thermometer bevestigd hebt, bevalt dat of zou je dat de volgende keer ergens anders plaatsen? Ik overweeg ook om er eentje op mijn WGA's te zetten, maar denk dan eerder ergens aan de lange kant van het deksel in het midden, maar misschien dat is helemaal niet handig.
  3. LuMbErJaCk

    Pizzaring aanbieding!

    Ik heb er zelf al eentje, maar dit is wel erg goedkoop: pizzaring set bij Vuur en Rook. Geen idde of het een foutje in de prijs is, maar profiteer ervan als het klopt zou ik zeggen. https://www.vuurenrook.nl/nl/barbec-u-pizza-ring-set-compleet.html?id=302450534
  4. LuMbErJaCk

    Weber Brisket

    Hoezo uiteraard? Spruitjes zijn gewoon de allerlekkerste wintergroente die er is 😁
  5. LuMbErJaCk

    Traktatie voor de collega’s en mezelf

    Warm je het dan op in die vacuumzakjes of op een andere manier op je werk?
  6. LuMbErJaCk

    Aluminium pan

    Gisteren DEZE pan gekocht via Marktplaats. Ik ging ervan uit dat het een gietijzeren was, maar hij blijkt van aluminium te zijn. Maakt dat uit voor gebruik op de bbq, of moet ik met bepaalde dingen rekening houden?
  7. LuMbErJaCk

    Smash burger met kaas

    Dat ziet er fantastisch uit! Heb je misschien ook het recept van dat bacon/uien mengseltje? De hoeveelheden en gebruik je spekblokjes of plakjes die je klein snijdt, dat soort dingen. En dan nog een vraag: je gebruikt de speksteen, die heb ik niet maar wel een gietijzeren plancha voor in de...
  8. LuMbErJaCk

    Welke wok voor kamado? Koolstofstaal of gietijzer?

    Het is wel een oud bericht inmiddels, maar dat is juist goed, want ik ben benieuwd naar jouw ervaringen met deze wok. ;) Deze heeft een ronde bodem toch, en wat is de grootte van deze?
  9. LuMbErJaCk

    Beenhammetje met honing-mosterd glaze

    Wat is een kl? Ik ken el voor eetlepel en tl voor theelepel, maar deze ken ik niet.
  10. LuMbErJaCk

    Ribfinger Fajitas

    Gisteren heerlijke Iberico Ribfinger Fajitas gemaakt. Fajitas zijn origineel met rund of kip en met paprika en ui, maar ik heb zelf een beetje om het origineel heen gewerkt. De ribfingers iets meer dan 1,5 uur indirect op de Weber, met een blokje kersen rookhout, op ongeveer 150°C en het laatste...
  11. LuMbErJaCk

    Kamado Joe SloRoller bladdert af

    Ik had het aangemeld bij Kamado Joe en kreeg vandaag antwoord:
  12. LuMbErJaCk

    Kamado Joe SloRoller bladdert af

    Zijn er meer mensen die hebben dat van de Kamado Joe de verf van de SloRoller afbladdert? En nee ik heb de SloRoller niet gebruikt op hoge temperaturen, alleen maar voor de low&slow rooksessies als pulled pork, spareribs e.d. De KJC3 staat ook altijd binnen onder de Kamado Joe hoes.
  13. LuMbErJaCk

    Overkapping met berghok

    Ik zie nu net dat ik nooit de foto's van het eindresultaat gepost heb.... Inmiddels is de overkapping al heel erg veel gebruikt, niet alleen om onder te bbq-en, maar ook om gewoon lekker een bakkie of een biertje te doen. Het is namelijk een erg lekker windluw hoekje waar je al gauw kunt zitten...
  14. LuMbErJaCk

    Overkapping met berghok

    Bedankt voor de adviezen, maar we hebben het toch maar zo gelaten en geen bandjes eronder gedaan. Die hadden we niet, dat had meer tijd gekost en dan kon de stratenmaker weer niet en we gaan komend weekend naar Italie op vakantie, vandaar. Mochten die onderste planken over een paar jaar gaan...
  15. LuMbErJaCk

    Smash Burgers op de speksteen

    Lekker hoor, goeie muziekkeuze ook (y)
Terug
Bovenaan Onderaan