BasBQ
Beef en Steak

Ribfinger Fajitas

 
 
 
 

LuMbErJaCk

Kooltjesharker
Berichten
157
Gisteren heerlijke Iberico Ribfinger Fajitas gemaakt.
Fajitas zijn origineel met rund of kip en met paprika en ui, maar ik heb zelf een beetje om het origineel heen gewerkt.
De ribfingers iets meer dan 1,5 uur indirect op de Weber, met een blokje kersen rookhout, op ongeveer 150°C en het laatste half uur de groentjes erbij gedaan.
Eerst de ribfingers met Franky's Pork Prank rub bestrooid en toen een tijdje in de koelkast laten staan voor ze de bbq opgingen.
De groentjes zijn een stuk rode en gele paprika, een kleine rode ui en een blikje Bonduelle Mais Salsa die ik met wat zonnebloemolie besprenkeld had voor ze erop gingen.
Het laatste half uurtje, toen de groente erbij ging, de ribfingers ingekwast met Noskos bbq saus waarbij ik nog een schepje bruine suiker er doorgeroerd had.
De ribfingers in behapbare stukjes gesneden en uiteindelijk het hele spul in tortilla's gerold tot een wrap en met zelfgemaakte patat erbij en Zaanse mayo...heerlijk!

IMG_20231122_163807.jpg


IMG_20231122_173653.jpg

IMG_20231122_181757.jpg
IMG_20231122_183915.jpg

IMG_20231122_184031.jpg
 
Ziet er heerlijk uit zeg!
 
Die zien er lekker uit!
Ga ik onthouden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan