- Berichten
- 113
Vandaag smash burger met een wrap in plaats van een broodje, gezien bij postal barbecue.
Eerst de bacon in de skillet tot het lekker bruin wordt , dan de bacon er uit en de ui in stukjes in de skillet met wat bruine suiker 2 lepels balsamico azijn en een beetje water.
Als de uitjes lekker zijn aangezet de bacon er weer bij.
Als dit klaar is mag het aan de kant om later tussen je wrap te doen.
Nu de burgers op de speksteen rond de 250 graden.
1 kant bruin omdraaien dan de geraspte chedder er op als de kaas smelt mag de wrap daar weer bovenop.
Blijft de wrap lekker plakken dan draai je het geheel om met de wrap onder , even wachten dan er afhalen dubbel doen en als eerste gemaakte prutje van bacon en ui er tussen.
Mocht het je wat lijken is het verstandig om het originele filmpje te bekijken, ik ben geen ster in verhaaltjes vertellen
Eerst de bacon in de skillet tot het lekker bruin wordt , dan de bacon er uit en de ui in stukjes in de skillet met wat bruine suiker 2 lepels balsamico azijn en een beetje water.
Als de uitjes lekker zijn aangezet de bacon er weer bij.
Als dit klaar is mag het aan de kant om later tussen je wrap te doen.
Nu de burgers op de speksteen rond de 250 graden.
1 kant bruin omdraaien dan de geraspte chedder er op als de kaas smelt mag de wrap daar weer bovenop.
Blijft de wrap lekker plakken dan draai je het geheel om met de wrap onder , even wachten dan er afhalen dubbel doen en als eerste gemaakte prutje van bacon en ui er tussen.
Mocht het je wat lijken is het verstandig om het originele filmpje te bekijken, ik ben geen ster in verhaaltjes vertellen