BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Jarwin

  1. J

    Vraagje Boston butt

    4 uurtjes ingepakt gezeten en toen was hij 94 graden en supermals [emoji123]. 10 minuutjes laten dampen en terug in allufolie in handdoeken en in een koelbox. 3 uurtjes laten liggen en toen pullen. Schouderblad kwam er schoon uit glijden. Meer dan genoeg en alle mensen hebben heerlijk gegeten...
  2. J

    Vraagje Boston butt

    Zo gauw ingepakt kerntemp is pas 67 dus moet nog een hoop gebeuren. Maar heb nog een uur of 5 dus verwacht dat het wel goedkomt [emoji106] Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
  3. J

    Vraagje Boston butt

    Haha nee lag pas een uur in bed. Dus ben daarna gaan slapen haha[emoji38][emoji6] Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
  4. J

    Vraagje Boston butt

    8:15 kerntemp 66 graden. De 5 uur zit erop dus in de glaze zetten. Pfohhh dat ziet er al goed uit [emoji1786][emoji1786]. Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
  5. J

    Vraagje Boston butt

    Nou hij ligt er op hoor. Gruwelijk eigenwijs als ik ben. Heb hem om 3 uur vannacht erop gelegt. Rond half 4 stabiel rond 120. Om 08:00 gaan we de glaze erop doen tot 10:00 en dan inpakken en hopen dat ik een uurtje of 4 5 later kan pullen. Temperatuur om 07:00 was mooi stabiel 121 [emoji108]...
  6. J

    Vraagje Boston butt

    Hoi allemaal. Vraagje. Wil morgenavond een boston butt van 4.5 kilo erop gooien. Zat te denken aan het recept van Dennis Noskos. Alleen daar wordt uitgegaan van een procureur van 2.5 kilo. 5 uur of 74 graden dan de glaze. 2 uur later inpakken tot 90. Welke tijd zal ik aan moeten houden met...
  7. J

    2e hands wga gekocht.

    Gebruiker van Bbqforum had gebeld met weber en dit is het antwoord: Zoals telefonisch aangegeven is er aan de foto te zien dat er niks aan de hand met de barbecue van de klant, alleen een kwestie van goed schoonmaken. De binnenkant van onze*deksels zijn niet geverfd maar gecoat met meerdere...
  8. J

    Vlees leveranciers.

    Vet=smaak Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  9. J

    2e hands wga gekocht.

    Hoi Frits, Heb je advies opgevolgd en even een mailtje naar weber gestuurt. Heb er uiteraard ook bij gezet dat de bbq van 2002 is dus al op leeftijd. Maar me toch afvraag hoe dit zomaar kan. Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  10. J

    2e hands wga gekocht.

  11. J

    Mixed grill van picahna, bavette en...?

    Ceriel  +1 Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  12. J

    dit ben ik

    Welkom op dit leerzame forum Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  13. J

    Hoi

    Welkom op dit leerzame forum Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  14. J

    Weer eens PP en gerookte kip maken

    WTF 1992 over van 3115???? Meer dan een kilo eraf. Wist wel dat er wat verloren zou gaan aan vocht en vet maar niet meer dan 30%. Ziet er btw heerlijk uit!! Had ik zeker gelust! Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  15. J

    Weer eens PP en gerookte kip maken

    Nice ben benieuwd. Flinke procureur ook 3.13kg Zit er ook aan te denken de et733 te gaan halen. Nog geen slechte ervaring over gehoord. Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan