Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hier vanaf het begin geen dergelijke problemen. Als de schuiven dicht gaan, is een uurtje of twee later alles wel uit. Met roken ontsnapt er ook nauwelijks rook bij de randen.
Alsnok het spit er op heb, sluit de deksel minder secuur en lekt er wel aardig wat rook weg. Maar verder geen problemen
De deksel van de Weber heeft wel een rand, Ewald. Je kan er prima kooltjes op leggen, zo te zien.
En nog gebruiken als plancha, zie hieronder.
Voor de rest wel eens met je betoog :)
Van mijn moeder een varkensrollade gekregen, moet bij haar uit de vriezer. Hij was al gekruid, met een gebruikelijke rollademix van peper, kardemom, nootmuskaat etc. Niet bepaald mijn favo-kruiden. Ik heb hem gister nog maar even zelf in een paprikarub en kimchi-kruiden gezet.
Vanochtend in de...
Ziet er goed uit! Ik heb met de Summit juist erg weinig moeite om de temperatuur laag en constant te houden. Zonder probleem brisket of PP-sessies van 8+ uren tussen de 110 en 120 graden.
Ik kan me niet voorstellen dat het lekken van het vet veel invloed op de temperatuur heeft. Maar een alu...
Klopt, maar ik heb zes (stief)kinderen onder de 12 die als een roedel hongerige wolven klaarstonden om aan te vallen. Enige vorm van uitstel, of discussie daarover, is een complete utopie... 😅
Ook hier mocht het spit rondjes draaien dit weekend. Een beetje geïnspireerd door de post van Smoker Seven eerder deze week.
Donderdagavond 2,8kg in plakken gesneden procureur in de pekel gezet: 4 liter water, 300 gram nitrietzout, 100 gram suiker, laurierblaadjes, 4 teentjes knoflook en een...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.