BasBQ
Beef en Steak

Varkensrollade van het spit

 

Harriedv

Vuurmaker
Berichten
99
Van mijn moeder een varkensrollade gekregen, moet bij haar uit de vriezer. Hij was al gekruid, met een gebruikelijke rollademix van peper, kardemom, nootmuskaat etc. Niet bepaald mijn favo-kruiden. Ik heb hem gister nog maar even zelf in een paprikarub en kimchi-kruiden gezet.
Vanochtend in de marinade, hoisin, sojasaus, knoflook en gember (Char Siu recept van Noskos).

Om 15u aan het spit, blokje kersenhout tussen de kolen en om het half uur lakken met honing, hoisin en five spices.
Drie uurtjes op ca 140-150 graden en smullen maar

E60F0299-FAD9-4BC9-8538-B7A56B68620E.jpeg


174F5D9B-774C-44A6-AD63-79F6EE6D9614.jpeg


3942401A-84DA-48FC-AE8A-12D93B699A77.jpeg


CD469D71-F2C2-49F3-8FF6-5495FD358087.jpeg


33154738-5EAA-4270-81E5-254F74DCBE41.jpeg
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Ziet er zeer smakelijk uit, had graag een stukje geproefd.
 
Zo zie je maar dat je hier mooi je eigen draai aan kon geven, ziet er heerlijk uit! 🥩🍖
 
Terug
Bovenaan Onderaan