Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Tnx!! Het is ook geen hele bijzondere keuken, dus je mist niet per se heel veel. Het is vooral een mix tussen Midden en Zuid-Amerika, met veel tropisch fruit, specerijen en vis. Er groeit ook niet veel daar, vrijwel alles wordt ingevlogen.
Heerlijk!!
Wie wel eens op Curacao is geweest, weet dat er over het hele eiland fantastische foodtrucks te vinden zijn, waar je voor weinig fantastische bbq gerechten kan eten. Zo'n karretje noemen ze daar een 'Truki Pan'. Een van de gerechten die je vaak ziet is 'lomito', sterk gemarineerd rundvlees met...
Hier exact dezelfde ervaring. Tof om keer te maken, maar het resultaat viel enorm tegen. Uiteindelijk heb ik er bitterballen van gemaakt. Die smaakten wel! ;-)
Nee ik haal 'm er altijd af. Zet 'm dan in een metalen schaal en snijd het vlees er dan van boven naar beneden af, zoals dat ook bij de shoarmatent gebeurt, zeg maar. :)
Klinkt goed, succes!
Ik stook de bbq altijd op na de eerste snijsessie. Vlees is dan qua temperatuur toch al gaar, je wil inderdaad alleen het knapperige laagje aan de buitenkant. Minuut of 10 a 15? Ligt er vooral aan hoeveel (ongebrande) houtskool er in je bbq ligt. Vooral niet te lang, dan is...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.