- Berichten
- 322
Voor het eerst geprobeerd om een Porchetta te maken, wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Het enige wat ik niet 100% voor elkaar heb gekregen is zo'n mooie crackling als Noskos.
Ik had veel problemen omdat de huid vrij hard was, misschien volgende keer met baksoda nog beter resultaat maar ik was best tevreden.
De vulling met appel, chorizo, ui, knoflook, venkel, rozemarijn en tijm.
In de mosterd en opgerold met vulling.
Klaar om 3 uur te roken met appelhout.
Het eindresultaat na 5,5 uur.
Ik had veel problemen omdat de huid vrij hard was, misschien volgende keer met baksoda nog beter resultaat maar ik was best tevreden.
De vulling met appel, chorizo, ui, knoflook, venkel, rozemarijn en tijm.
In de mosterd en opgerold met vulling.
Klaar om 3 uur te roken met appelhout.
Het eindresultaat na 5,5 uur.