- Berichten
- 546
Laatst voor het eerst Iberico Secreto gemaakt en gegeten. Ik snap het wel dat iedereen dit lekker vindt. Wauw.
Iberico Secreto (ook wel eens de Wagyu van het varken genoemd) is mooi dooraderd met vet. Heb het kort gegrild boven de kolen. Nog net rosé binnenin.
Ik had nog wat romesco in de diepvries zitten. Dat past wel mooi bij varkensvlees, alleen proef je dan dat lekkere vlees wat minder.
Ook heb ik wat krieltjes in de bbq gebakken en een patatas bravas sausje gemaakt.
Lekkere combo.
Iberico Secreto (ook wel eens de Wagyu van het varken genoemd) is mooi dooraderd met vet. Heb het kort gegrild boven de kolen. Nog net rosé binnenin.
Ik had nog wat romesco in de diepvries zitten. Dat past wel mooi bij varkensvlees, alleen proef je dan dat lekkere vlees wat minder.
Ook heb ik wat krieltjes in de bbq gebakken en een patatas bravas sausje gemaakt.
Lekkere combo.