MarcH
Kooltjesharker
- Berichten
- 184
Ik geef gelijk toe dat het 'knopen' van m'n worsten nog niet m'n sterkste punt is, maar iemand enig idee waarom dit bij alle 4 de worsten gebeurt? Ik heb voor het eerst de kip jalapeño worsten van Wateetons gemaakt, erg lekker, maar dit dus. De rest ligt nog in de koelkast. Ik heb ze niet te vol gestopt en zeker niet te hoog gebakken. Ik denk dus dat het aan het knopen ligt. Maar mss hebben jullie nog goede tips? Ook op het gebied van knopen? Thnx!
Ps: bij eerste worsten is dit nog niet zo voorgekomen. Wel een enkele, maar niet alle worsten in de pan.
Ps: bij eerste worsten is dit nog niet zo voorgekomen. Wel een enkele, maar niet alle worsten in de pan.
Laatst bewerkt:

Maar ik moet dus nog even uitvogelen hoe ik genoeg ruimte tussen m'n worsten kan krijgen om te slingeren, zonder dat er aan één van de kanten te veel spanning ontstaat... 
zeg ik ook altijd als m'n broden niet uit de oven komen zoals ik wil. Punt is, ik geef een deel van m'n worsten ook weg dus heb ik het liefst dat de mooi blijven in hun pan ook. Maar ja, het is idd puur esthetisch... De smaak en de sappigheid blijven top!