- Berichten
- 2.217
Vakantie voorbij, en wat inspiratie opgedaan bij de lokale charcuterier, dus vandaag even bij Jan Aalvink op de markt een buston butt en een wangetje opgehaald.
Moeders weg, zodat ze niet dat gezeul met die lijken hoeft te zien...
Een mooie procureur eruit gehaald, van een gedeelte gaan we een Coppa maken.
Het wangetje gaan we omvormen naar een guanciale, 2 weken in de cure en daarna 5 weken in de droogkast...
De rest gaat in de worst: chorizo fresco volgens een recept van Jeffrey Weiss.
Moeders weg, zodat ze niet dat gezeul met die lijken hoeft te zien...
Een mooie procureur eruit gehaald, van een gedeelte gaan we een Coppa maken.
Het wangetje gaan we omvormen naar een guanciale, 2 weken in de cure en daarna 5 weken in de droogkast...
De rest gaat in de worst: chorizo fresco volgens een recept van Jeffrey Weiss.