Hoi, ik ben Peeetor. Een enthousiast barbeknoeier uit Zeeland. Begonnen op een Weber kettle met de bekende speklapjes en braadworsten, maar inmiddels probeer ik wat leukere gerechten op mijn kettle: 3-2-1 ribs, Zeeuws spek, beenhammetjes etc. Zeg maar de low en slow zaken.
Ik heb inmiddels een kamado in de bestelling staan en kan niet wachten tot die geleverd wordt . Ik wil aan de slag met picanha, pulled pork en dat soort vlees gerechten, dat lijkt me op een kettle toch net wat moeilijker omdat veel warmte verloren gaat in zo'n metalen ding.
Ik hoop hier veel te lezen en te leren over alle aspecten van het bbq-en. uiteraard zijn leuke recepten en andere tips welkom
Ik heb inmiddels een kamado in de bestelling staan en kan niet wachten tot die geleverd wordt . Ik wil aan de slag met picanha, pulled pork en dat soort vlees gerechten, dat lijkt me op een kettle toch net wat moeilijker omdat veel warmte verloren gaat in zo'n metalen ding.
Ik hoop hier veel te lezen en te leren over alle aspecten van het bbq-en. uiteraard zijn leuke recepten en andere tips welkom