- Berichten
- 10.093
Beste bbq collega's,
Wat doe je als je in de vakantiestemming wilt komen?
Juist! Je maakt een gerecht dat past bij het land waar je naar toe gaat.
Een stukje buikspek (helaas zonder zwoerd) van ca 1.5kilo vlinderen
Wat knoflook, lente-ui, verse rozemarijn en een halve venkelknol fijn snijden
Verder nog wat kruiden uit een potje en een salami
Vlinder de buikspek en rub hem in met je favo-rub (niet te heftige smaak want je gaat nog toevoegen)
Mik de fijngesneden ingredienten en kruiden erop, samen met in lengte-plakjes, dun gesneden salami
Rol het hele zooitje op en maak er een rollade van (bij mij ging het opbinden deze keer waardeloos, maar het is wat het is)
Spit er doorheen rammen (of gewoon op het rooster) en indirect garen tot een kern van 65-70)
En genieten maar!!!
De pic's
Allemachtig, wat blijft dit een waanzinnig lekker gerecht. Wat een smaak(explosie)!
Voor diegene die dit nog nooit gemaakt hebben: DOEN!!! Mega lekker dit
Bedankt voor het kijken
Rick
Wat doe je als je in de vakantiestemming wilt komen?
Juist! Je maakt een gerecht dat past bij het land waar je naar toe gaat.
Een stukje buikspek (helaas zonder zwoerd) van ca 1.5kilo vlinderen
Wat knoflook, lente-ui, verse rozemarijn en een halve venkelknol fijn snijden
Verder nog wat kruiden uit een potje en een salami
Vlinder de buikspek en rub hem in met je favo-rub (niet te heftige smaak want je gaat nog toevoegen)
Mik de fijngesneden ingredienten en kruiden erop, samen met in lengte-plakjes, dun gesneden salami
Rol het hele zooitje op en maak er een rollade van (bij mij ging het opbinden deze keer waardeloos, maar het is wat het is)
Spit er doorheen rammen (of gewoon op het rooster) en indirect garen tot een kern van 65-70)
En genieten maar!!!
De pic's
Allemachtig, wat blijft dit een waanzinnig lekker gerecht. Wat een smaak(explosie)!
Voor diegene die dit nog nooit gemaakt hebben: DOEN!!! Mega lekker dit
Bedankt voor het kijken
Rick