BasBQ
Beef en Steak

The Butcher stelt zich voor !

The Butcher

Vuurmaker
 
 
Berichten
53
Mijn naam is Willem, 51 jaar en al ruim 34 jaar slager van beroep. Dan zou je denken dat ik wel wat afweet van alles wat met BBQ te maken heeft. Dat is natuurlijk ook zo, tenminste ik ben op de hoogte van de bereidingstijden en diverse technieken. Alles wat met BBQ te maken heeft, trekt mijn nieuwsgierigheid. Tot voor kort deed ik mijn trucjes op een betonnen BBQ in de tuin, maar als je wat verder wilt gaan zal je er toch eens aan moeten geloven....een BBQ met een deksel. Deze is er uiteindelijk ook gekomen, inmiddels 2 maanden geleden. Ik heb gekozen voor een Weber MT e-5775. Wat een fantastisch apparaat is dat zeg. Het low en slow gebeuren had ik vrij snel onder de knie, gek genoeg kostte het normale sateetje of worstje mij meer moeite op deze alleskunner. Inmiddels is het wel gelukt, en genieten wij hier thuis met volle teugen van al het lekkers wat eraf komt. Spare ribs, Pulled Porc reeds gemaakt en prima gelukt. As we speak ligt er een shortrib van 1.5 kilo op. Altijd lastig als je thermometer het juist dan begeeft, maar ik ga gewoon af op mijn slagers-inuïtie. Ik hoop hier leuke ideeën op te doen, en nog lekkerdere dingen van de Q af te laten komen.

IMG_20180715_181702.jpgIMG_20200521_181019.jpgIMG_20200613_163433.jpgIMG_20200613_165911.jpgIMG_20200816_180704.jpgIMG_20200816_181609.jpgIMG_20200816_182253.jpgIMG_20200521_180754.jpg
 

Beun

Gemarineerd
 
Berichten
1.330
Welkom en fraaie plaatjes! Waar kom je vandaan als ik vragen mag?
 

ghensis

Sprokkelaar
Berichten
40
Welkom Willem,
Nog vlees tips waar te kopen ik ben nog steeds op zoek
Gr hans

Verstuurd vanaf mijn SM-J330FN met Tapatalk
 

@rno

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.801
Welkom bij het genootschap

Je komt dan zonder vlees te zitten 👍🏻👍🏻
 

The Butcher

Vuurmaker
 
 
Berichten
53
Welkom Willem,
Nog vlees tips waar te kopen ik ben nog steeds op zoek
Gr hans

Verstuurd vanaf mijn SM-J330FN met Tapatalk
Ik ben zelf werkzaam op de vleesafdeling van een groothandel, en neem daar veel mee uit eerste hand. Verder haal ik graag vlees bij m'n Turkse slager. Topkwaliteit die betaalbaar is.
 
Bovenaan Onderaan