Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Haha ja met handschoenen inderdaad, anders ben je net een clownGoeiendag zeg, da's echt verblindend rood! Ik dacht dat het rood van mijn char siu al knallend was.
Ziet er echt heerlijk uit (het recept zelf zonder kleurstof ziet er ook al goed uit)
Ik hoop dat je handschoenen hebt gebruikt? Ik was 3 dagen na het gebruik van de zelfde kleurstof pas van de vlekken op m'n handen af.
Bedankt voor de uitgebreide beschrijving!Goede basmatirijst gebruiken.
Anderhalf uur van tevoren in lauw water voorweken.
Dan goed afspoelen, net zo lang tot 't water helder is, want al dat zetmeel zorgt ervoor dat de korrels gaan plakken naderhand. Daardoor blijven ze mooi.
En afkoken tot 't gaar is. Kan met afgepast water maar dat is door 't voorweken vrij lastig. Beter gewoon proeven tussendoor en afgieten.
Gaat vrij snel hoor, 6-7 minuten over 't algemeen. De korrel mag nog wel een bite hebben. En dan even laten staan in een pan met een deksel erop, even laten stomen nog, dan gaart ie nog ietsjes door.
Paar druppels gele kleurstof voor 't feestelijke effect en klaar ben je.
Smaakt jouw haar dan ook zo lekker hahahaHahaaaaa, die marinade heeft dezelfde kleur als mijn haarverf
Hahaaaa nee maar heeft wel een mooie vlammende rode kleurSmaakt jouw haar dan ook zo lekker hahaha