- Berichten
- 43
Gisteren stond één van m'n favoriete snelle vlees stukken op het menu, de Italiaanse klassieker Tagliata di manzo van de flat iron met balsamico siroop, rucola melange en parmezaan.
Bij de Sligro een Ierse flat iron gescoord. Klein beetje bij getrimd en nog wat restjes zeem weg geneden. Vervolgens met grof zeezout ingewreven.
M'n starter ondertussen vast warm laten draaien in de Weber en de balsamicoazijn met suiker laten inkoken.
De rucola grof gesneden(vind ik lekkerder) en parmezaan geraspt. Daarna kort de Flat iron 4 min per kant gegrild op 200gr.
Smaakte weer top! Een simpel maar heerlijk gerecht. En wat is zo'n flat iron heerlijk mals. Hier thuis zijn wij er fan van!
Bij de Sligro een Ierse flat iron gescoord. Klein beetje bij getrimd en nog wat restjes zeem weg geneden. Vervolgens met grof zeezout ingewreven.
M'n starter ondertussen vast warm laten draaien in de Weber en de balsamicoazijn met suiker laten inkoken.
De rucola grof gesneden(vind ik lekkerder) en parmezaan geraspt. Daarna kort de Flat iron 4 min per kant gegrild op 200gr.
Laatst bewerkt: