- Berichten
- 105
Vorig jaar was ik bij een demo van een Big Green Egg en degene had de heerlijkste uien die ik ook geproefd had. Nu ben ik ook aan het experimenteren gegaan en ik denk dat ik aardig in de buurt kom.
Je ligt de uien direct tussen de kolen.

Je laat ze verbranden en draait ze regelmatig totdat ze zacht aanvoelen. Tip kan je beter met een tang doen.

Haal ze van de kolen en pel de verbrande schil van de uien. Tip pas op dat je stuk kool mee pak, want die zijn heet. Tering wat zijn die heet.

Snij ze in stukken en leg ze in een bakje met een laag bruine basterdsuiker en een scheut Balsamico azijn.

In dit laat je dan inkoken tot een stroperig geheel.

Ben benieuwd of jullie dit kennen en of er nog tips zijn.
Je ligt de uien direct tussen de kolen.

Je laat ze verbranden en draait ze regelmatig totdat ze zacht aanvoelen. Tip kan je beter met een tang doen.

Haal ze van de kolen en pel de verbrande schil van de uien. Tip pas op dat je stuk kool mee pak, want die zijn heet. Tering wat zijn die heet.

Snij ze in stukken en leg ze in een bakje met een laag bruine basterdsuiker en een scheut Balsamico azijn.

In dit laat je dan inkoken tot een stroperig geheel.

Ben benieuwd of jullie dit kennen en of er nog tips zijn.