BasBQ
Beef en Steak

Stoofvlees uit de dutch oven

Eventjes een gekke vraag, want nog maar 1 x in de DO gekookt. Ik volgde toen een werkwijze van een amerikaan op YT en deze zette de DO indirect in de kamado. Ik heb dat ook zo gedaan en dacht toen dat ik de roostertemperatuur op 150° hield. Nu zie ik dat TS het boven direct vuur doet.

Toen ik voor mezelf bezig was, dacht ik dat ze het indirect deden omdat anders het onderste kan aanbranden.

Hoe zit dat nu precies?
Ik heb het ook als experiment gedaan omdat de dutch oven dus perfect in de platesetter paste dus ik dacht dan kan ik hem ook hoger zetten.
 
Lekker stoofpotje gemaakt
Friet erbij en klaar
 
Heerlijk. 1 x gemaakt en was super. Mijn vrouw vroeg er nog achter vorige week. Gelukkig heb ik het toen uitgebreid hier gedocumenteerd waardoor ik het nog kan opzoeken.

Bij mij zat er nog spek en selder in.
Ik ben wel benieuwd naar het recept.😃
 
Terug
Bovenaan Onderaan