Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Steven & Me Januari 2014: Longhaas met marchand de vin-saus (wijnhandelaarssaus)
Voordat ik mij op gaf voor steven en me had ik al longhaas besteld bij de slager, deze kwam vandaag binnen.
Daarom ben ik voor steven & me begonnen met dit recept.
Vanmiddag ben ik begonnen met de voorbereidingen zodat het koken en grillen voorspoedig kan verlopen.
Rond etenstijd ben ik begonnen met de saus en toen deze bijna klaar was heb ik het vlees op de hete bbq gedaan.
Na het grillen heb ik het vlees even laten rusten, daarna in plakjes gesneden en toen lekker op gegeten.
Het is een heerlijk smaakvol stukje vlees en ik ga dit zeker nog eens bereiden. De volgende keer ga ik denk ik de saus langer indikken, ik vond deze nog vrij dun.
Was op zoek naar inspiratie voor iets met Ossenhaas (aangezien ik die nog een aantal kilo in de vriezer heb). Kwam daardoor dit gerecht van Steven tegen met origineel Longhaas.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.