BasBQ
Beef en Steak

Steven & Me Januari 2014: Longhaas met marchand de vin-saus (wijnhandelaarssaus)

Ja super! Vrouw en ik vonden de saus iets te overheersend maar voor de rest lekker gerecht zo!
 
Voordat ik mij op gaf voor steven en me had ik al longhaas besteld bij de slager, deze kwam vandaag binnen.
Daarom ben ik voor steven & me begonnen met dit recept.
Vanmiddag ben ik begonnen met de voorbereidingen zodat het koken en grillen voorspoedig kan verlopen.
f1ff1f3b94a0a2cee51f4d0f8d8a56e5.jpg

4bcbce1063f078cd48cb49bf1e8aa9f9.jpg


Rond etenstijd ben ik begonnen met de saus en toen deze bijna klaar was heb ik het vlees op de hete bbq gedaan.
85173fceeb4b227898b8852ccc2a81ab.jpg


Na het grillen heb ik het vlees even laten rusten, daarna in plakjes gesneden en toen lekker op gegeten.
1b79b6ae5abb5230844aaa8e9f3a2802.jpg


Het is een heerlijk smaakvol stukje vlees en ik ga dit zeker nog eens bereiden. De volgende keer ga ik denk ik de saus langer indikken, ik vond deze nog vrij dun.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
 
 
 

vogels

Pitmaster
Berichten
854
Was op zoek naar inspiratie voor iets met Ossenhaas (aangezien ik die nog een aantal kilo in de vriezer heb). Kwam daardoor dit gerecht van Steven tegen met origineel Longhaas.

Het is een heerlijke saus, ga hem vaker maken..

Wat bewijs:
IMG_20220105_175453_1.jpg
IMG_20220105_174423.jpg
IMG_20220105_180326.jpg
 
Ziet er lekker uit!
 
Bedankt voor de inspiratie. Lijkt me wel iets voor bij de Diamanthaas die ik nog in de diepvries heb liggen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan