Huib
Kooltjesharker
- Berichten
- 198
Zaterdag stond er picanha op het menu. Gekozen voor een vrij klassieke bereiding.
Van te voren chimichurri met onderstaande ingrediënten.
Wat paddenstoelen geplukt
Vetkap ingesneden en grof zeezout. Andere kant wat rub waarvan 1 met een onderliggende koffie toon.
Q voor het staartstuk stabiel op 100 C en een mooie gelegenheid om de nieuwe meater + te testen. Blij verrast door de eenvoudige en functionele software.
De minimax indirect op 200C voor de aardappeltjes.
Software gaf netjes aan hoe lang nog te gaan. Groente erbij.
Bij 50C intern eraf, laten rusten en Q naar 250 C en affakkelen.
Na al het geweld.
op het bord.
Van te voren chimichurri met onderstaande ingrediënten.
Wat paddenstoelen geplukt

Vetkap ingesneden en grof zeezout. Andere kant wat rub waarvan 1 met een onderliggende koffie toon.
Q voor het staartstuk stabiel op 100 C en een mooie gelegenheid om de nieuwe meater + te testen. Blij verrast door de eenvoudige en functionele software.
De minimax indirect op 200C voor de aardappeltjes.
Software gaf netjes aan hoe lang nog te gaan. Groente erbij.
Bij 50C intern eraf, laten rusten en Q naar 250 C en affakkelen.
Na al het geweld.
op het bord.
Laatst bewerkt: