- Berichten
- 5.321
Eens vragen hoe jullie dat hier doen. Zowel mijn vrouw als mijn zoontje zijn niet zot van te zoet vlees, maar ook niet van wet rubs. Jammer.
Ik zelf hou van alles wat, maar nu vraag ik me af of hier mensen het ook soms zonder die wet rub doen?
Misschien dit weekend eens spareribs maken wat sowizo al moeilijk is omdat mijn vrouw geen beentjes aan haar vlees wil, maar kan het vlees er wel tussenuit snijden. Maar dan geen wet rub.
Is het mogelijk om gewoon de 3-2-1 methode te doen zonder het aflakken, Dus 3u roken in dry rub (af en toe besproeien), daarna inpakken in bv folie of butcherpaper met gewoon nog wat boter en wat appelsap/appelazijn voor 2 uurtjes. En dan nog een uurtje gewoon in de dry rub laten liggen?
Of werkt het dan heel anders?
Thanx.
Ik zelf hou van alles wat, maar nu vraag ik me af of hier mensen het ook soms zonder die wet rub doen?
Misschien dit weekend eens spareribs maken wat sowizo al moeilijk is omdat mijn vrouw geen beentjes aan haar vlees wil, maar kan het vlees er wel tussenuit snijden. Maar dan geen wet rub.
Is het mogelijk om gewoon de 3-2-1 methode te doen zonder het aflakken, Dus 3u roken in dry rub (af en toe besproeien), daarna inpakken in bv folie of butcherpaper met gewoon nog wat boter en wat appelsap/appelazijn voor 2 uurtjes. En dan nog een uurtje gewoon in de dry rub laten liggen?
Of werkt het dan heel anders?
Thanx.