- Berichten
- 10.091
voor een pittige, niet zoete saus kan je als basis sriracha saus nemen. Gewoon in de super te koop en is behoorlijk pittig en knoflookerig.Van pittig houden ze wel. Mijn vrouw toch, maar mijn zoontje van 9 is er vooral nog mee aan het experimenteren. Daar moet ik nog mee opletten.
Zelf hou ik ook wel van gemarineerde ribben die lekker lang hot and fast zijn gegaan zodat er lekker veel beet aan is. Maar dat is weer niets voor haar. De ene heeft graag fall of the bone, de andere beet. Ik heb ze op alle manieren graag, behalve dat de saus langs mijn armen naar mijn ellebogen loopt
Zeker voor je zoontje zou ik hem verdunnen met ketchup ivm de pittigheid, maar proef zelf eerst even, ff testen voordat je het erop smeert.
Je kan natuurlijk sowieso een paar verschillende sausjes maken (kleine hoeveelheden), testen, proeven tot je een goeie heb voor jou en je gezin.
Lees eens een aantal saus-recepten hier op het forum om er een gevoel bij te krijgen.
En als de saus langs je armen loopt is hij gewoon veel te dun. Het moet een lekkere plakkerige laag met heeeeel veeeeel smaak zijn waar je je vingers bij aflikt, zoals @tensefountain1 zegt.
Jongens, ik krijg me een partij honger