Beef en Steak

Spareribs zonder dry rub

als ik je zo bezig hoor moet je echt zelf je saus gaan maken.
Begin met kleine porties, noteer alles goed wat je doet, daarna kan je tweaken.

Ik heb de indruk dat je wat koudwater vrees hebt, geen schrik hebben en gewoon spingen. :)
Mislukt het/valt het tegen, geen ramp, dan heb je tenminste een leermoment gehad.
Volgende keer recept wat aanpassen en misschien valt die super goed mee.

Koudwatervrees niet. Heb een kast vol rubs en een koelkast vol wet rubs. Als het voor mij en mijn maten is, vliegt het erop. Ik heb enkel zeer moeilijke eters thuis. Proeven is bij hen ook 1mm eraf knabbelen en zeggen dat het vies is.

Ook geen idee of het van het weekend gaat gebeuren. Gisteren van een maat te horen gekregen dat hij positief getest heeft en een paar uur later begin ik mij ook ziek te voelen. Ik had hem vorige week donderdag nog gezien. En dus nu wachten op de uitslag van mijn test :( Voel me niet zo denderend om volop te gaan kokkerellen. Ik vrees er een beetje voor dat ik morgen slecht nieuws ga krijgen.
Wel gisteren 2 butternuts in huis gehaald waar ik iets mee wil gaan doen :D
 
Toen ik het startbericht las dacht ik meteen hieraan.

Memphis style dry ribs, wil je ze zachter hebben kun je eventueel een "Texas crutch" toepassen (inpakken in Alu folie voor een 3-2-1 of variant)

 
Terug
Bovenaan Onderaan