- Berichten
- 389
Gisteren wilde ik spareribs maken op de 3 2 1 manier. Ergens heb ik me verrekend dat ik maar 3 uur nodig was... geen idee hoe dat kwam. Misschien klinkt 3 2 1 gewoon lekker snel.
Omdat het al uit de vriezer was en ik het al beloofd had, vandaag maar gemaakt.
Gelukkig had ik rekening gehouden met het slechte weer.
Maar ook was dit toch niet zo 1 2 3 gedaan. Een beetje ruzie met de temperatuur. En eenmaal na anderhalf uur in de folie al op 90 graden. Volgende keer gaat de kernmeter de in met de folie.
Maar uiteindelijk smaakten ze heerlijk en was de vrouw blij toen ze uit het werk kwam.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Omdat het al uit de vriezer was en ik het al beloofd had, vandaag maar gemaakt.
Gelukkig had ik rekening gehouden met het slechte weer.
Maar ook was dit toch niet zo 1 2 3 gedaan. Een beetje ruzie met de temperatuur. En eenmaal na anderhalf uur in de folie al op 90 graden. Volgende keer gaat de kernmeter de in met de folie.
Maar uiteindelijk smaakten ze heerlijk en was de vrouw blij toen ze uit het werk kwam.





Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk