- Berichten
- 113
Voor de eerste keer sparerib low&slow!
Gister voorbereid, in de rub gezet en overnight in de koelkast laten staan.
700g rib van Keurslager Gossens, T-rex original BBQ rub, Appel chunks en appelsap.
Volgens de 3-2-1 methode maar ga het 2-2-1 doen aangezien het slechts 1 rib is die niet gigantisch dik bevleest is.
Eerste kiekjes:
		
		
	
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Gister voorbereid, in de rub gezet en overnight in de koelkast laten staan.
700g rib van Keurslager Gossens, T-rex original BBQ rub, Appel chunks en appelsap.
Volgens de 3-2-1 methode maar ga het 2-2-1 doen aangezien het slechts 1 rib is die niet gigantisch dik bevleest is.
Eerste kiekjes:
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 heb 1-op-1 het recept aangehouden, soort van auto piloot en daarom het ribrek geplaatst.. leer voor de volgende keer
 heb 1-op-1 het recept aangehouden, soort van auto piloot en daarom het ribrek geplaatst.. leer voor de volgende keer
 Allereeste keer ribs op de Kamado dus nog veel te leren
 Allereeste keer ribs op de Kamado dus nog veel te leren
 
 
		
 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		