- Berichten
- 20.663
Vandaag voor de tweede keer pizza gemaakt in de Ooni.
Waar het de eerste keer anderhalve minuut duurde eer de pizza klaar was ging het nu in een goede minuut. Scheelt als je de gasfles helemaal opendraait.
Het deeg gisteren al gemaakt en langzaam laten rijzen in de koelkast.
Goed voor 6 bollen van 190 gram en twee van 275 gram.
De zes zijn voor pizza’s en de twee grotere zijn voor pizollo’s, een doorgesneden pizza die halverwege het bakproces gevuld wordt.
Hier wat foto’s van de pizza’s
De toekomst:
De pizollo’s de eerste met zure room en banaan:
Half bakken en dan opensnijden:
Bovenkant er weer op en terug in de Ooni.
afwerken met poedersuiker
En nog eentje met Nutella.
Weer veel geleerd deze sessie, weet nu ook dat het gasverbruik van de Ooni reuze meevalt: 300 gram gas in 1 uur en twintig minuten. Dat is ongeveer een euro.
Bedankt voor het kijken.
Waar het de eerste keer anderhalve minuut duurde eer de pizza klaar was ging het nu in een goede minuut. Scheelt als je de gasfles helemaal opendraait.
Het deeg gisteren al gemaakt en langzaam laten rijzen in de koelkast.
Goed voor 6 bollen van 190 gram en twee van 275 gram.
De zes zijn voor pizza’s en de twee grotere zijn voor pizollo’s, een doorgesneden pizza die halverwege het bakproces gevuld wordt.
Hier wat foto’s van de pizza’s
De toekomst:
De pizollo’s de eerste met zure room en banaan:
Half bakken en dan opensnijden:
Bovenkant er weer op en terug in de Ooni.
afwerken met poedersuiker
En nog eentje met Nutella.
Weer veel geleerd deze sessie, weet nu ook dat het gasverbruik van de Ooni reuze meevalt: 300 gram gas in 1 uur en twintig minuten. Dat is ongeveer een euro.
Bedankt voor het kijken.
Laatst bewerkt: