- Berichten
- 731
Vandaag staan short ribs op het programma met als bijgerecht gebakken aardappeltjes en baked beans. Gisteren als het overtollige vet verwijderd en vast in het zout gezet.
Het vet heb ik gesmolten, die ga ik gebruiken om de aardappeltjes in te bakken, dit was trouwens niet alles hoor.
Tja, soms heb je van die dagen dat het allemaal een stuk sneller gaat dan gepland, kern zit na 2uur al boven de 70 graden. Dat wordt denk ik lunch ipv avondeten
kern zit nu op 80 graden, waarschijnlijk nog een uurtje of 2
Wat blijft er toch weinig vlees over zeg
. Baked beans staan ondertussen ook te bakken.
Ooh man was was dit lekker zeg. Vlees had wat taaie stukken en had een stevige bite.
volgende keer pak ik hem wel in, maar die krokante korst was wel heerlijk. Baked beans waren verder prima, alleen wat veel over dus morgen wordt het eieren, spek en baked besns voor ontbijt
Het vet heb ik gesmolten, die ga ik gebruiken om de aardappeltjes in te bakken, dit was trouwens niet alles hoor.
Tja, soms heb je van die dagen dat het allemaal een stuk sneller gaat dan gepland, kern zit na 2uur al boven de 70 graden. Dat wordt denk ik lunch ipv avondeten

kern zit nu op 80 graden, waarschijnlijk nog een uurtje of 2
Wat blijft er toch weinig vlees over zeg

Ooh man was was dit lekker zeg. Vlees had wat taaie stukken en had een stevige bite.
volgende keer pak ik hem wel in, maar die krokante korst was wel heerlijk. Baked beans waren verder prima, alleen wat veel over dus morgen wordt het eieren, spek en baked besns voor ontbijt

Laatst bewerkt: