- Berichten
- 47
Ik las dat Aaron Franklin zijn short ribs eigenlijk nooit inpakt tijdens de Cook, dus vond ik dat wel een leuk experiment.
Ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vrouw hadden we afgelopen vrijdag wat eters, dus een goede aanleiding om de short ribs die ik al een poosje in de vriezer had liggen te gebruiken.
Rub van zwarte peper, zout, een snufje paprikapoeder, een snufje knoflook poeder. Kamado op 130 graden, met een paar blokjes Hickory. 5 uur later was het al klaar, wat toch een uur eerder was dan verwacht. Er was dus genoeg tijd om het vlees mooi 1,5 uur te laten rusten. We hebben heerlijk gegeten
. Je zou zeggen dat ik dus ook genoeg tijd had om ook een kiekje op de kamado te maken, maar dat ben ik dus vergeten, excuus, ik hoop op clementie van de mods 
Ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vrouw hadden we afgelopen vrijdag wat eters, dus een goede aanleiding om de short ribs die ik al een poosje in de vriezer had liggen te gebruiken.
Rub van zwarte peper, zout, een snufje paprikapoeder, een snufje knoflook poeder. Kamado op 130 graden, met een paar blokjes Hickory. 5 uur later was het al klaar, wat toch een uur eerder was dan verwacht. Er was dus genoeg tijd om het vlees mooi 1,5 uur te laten rusten. We hebben heerlijk gegeten

