Omdat vandaag de vloer er uit ging moest natuurlijk ook de hele benedenverdieping leeggehaald worden. In de voorraadkast vind je dan een zakje zuurkool en via ons genootschap daar dan weer het juiste stukje vlees bij.
Vanwege de herrie en rotzooi die het maakt zijn de kinderen door opa en oma opgehaald om daar hun schoolwerk te doen. Nu wonen zij tegen/op de Duitse grens en kunnen dus ook makkelijk aan een stukje schweinehaxe komen..winwin voor mijn vrouw mij dus.
Met de kruiden die voor handen waren een rub gemaakt, het vlees ingesmeerd en daarna een uur of zes op de barbecue. 2 blokjes kersenhout en een constante temperatuur van iets meer dan 100 graden op de thermometer.
De zuurkool met een schepje appelmoes ook een uurtje mee laten opwarmen en daarna heerlijk gegeten.
Gelukkig kan ik beter koken dan foto's maken (althans, mijn camera lag nog op zolder en mocht vanwege de egaline niet meer naar binnen) want het vlees en de zuurkool was heerlijk.
Nu weer eens verder speuren op dit forum om ideeën voor morgen op te doen.
Fijne avond voor een ieder.
Vanwege de herrie en rotzooi die het maakt zijn de kinderen door opa en oma opgehaald om daar hun schoolwerk te doen. Nu wonen zij tegen/op de Duitse grens en kunnen dus ook makkelijk aan een stukje schweinehaxe komen..winwin voor mijn vrouw mij dus.
Met de kruiden die voor handen waren een rub gemaakt, het vlees ingesmeerd en daarna een uur of zes op de barbecue. 2 blokjes kersenhout en een constante temperatuur van iets meer dan 100 graden op de thermometer.
De zuurkool met een schepje appelmoes ook een uurtje mee laten opwarmen en daarna heerlijk gegeten.
Gelukkig kan ik beter koken dan foto's maken (althans, mijn camera lag nog op zolder en mocht vanwege de egaline niet meer naar binnen) want het vlees en de zuurkool was heerlijk.
Nu weer eens verder speuren op dit forum om ideeën voor morgen op te doen.
Fijne avond voor een ieder.
Laatst bewerkt: