bonkfc
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Goedemorgen!
Van het weekend maar eens een Ribeye van 1,1 KG gemaakt voor mij en wat vrienden tijdens een eerste bbq sessie deze 'zomer'.
Geen gezeur maar gewoon een lekkere rook geur!
De ribeye lekker ingerubt met Braairub #3
Op de weber gegooid, met wat extra wijn chuncks, een heerlijke geur om en rondom de tuin!
Indirect gelegd tot ik een kerntemperatuur had van 45 graden.
Na dat de kern 45 graden was, alle schuiven vol open en lekker afgrillen tot een kern van 52/53 graden.
Het mooi laten smelten!
Wij hebben in ieder geval genoten.
Van het weekend maar eens een Ribeye van 1,1 KG gemaakt voor mij en wat vrienden tijdens een eerste bbq sessie deze 'zomer'.
Geen gezeur maar gewoon een lekkere rook geur!
De ribeye lekker ingerubt met Braairub #3
Op de weber gegooid, met wat extra wijn chuncks, een heerlijke geur om en rondom de tuin!
Indirect gelegd tot ik een kerntemperatuur had van 45 graden.
Na dat de kern 45 graden was, alle schuiven vol open en lekker afgrillen tot een kern van 52/53 graden.
Het mooi laten smelten!
Wij hebben in ieder geval genoten.