- Berichten
- 16
Voor vandaag staan er spareribs op de planning, regen of geen regen, we laten ons niet tegenhouden!
Vanmorgen allereerst een bezoekje gebracht aan de Hanos om een mooi stel dik bevleesde spareribs te scoren en dat is gelukt!
Uiteraard heb ik zoals altijd mijn rub weer zelf gemaakt, het is een basic zoet-spicy rub geworden, die vind ik het lekkerst bij de ribs.
De Bastard klaargemaakt met de kolen, 2 blokjes appelhout en 1 blokje kersenhout
De barbecuesaus is ook zelfgemaakt, met wat vloeibare rook zodat hij lekker rokerig smaakt
En uiteraard zelfgemaakte coleslaw
Wordt vervolgd!

Vanmorgen allereerst een bezoekje gebracht aan de Hanos om een mooi stel dik bevleesde spareribs te scoren en dat is gelukt!
Uiteraard heb ik zoals altijd mijn rub weer zelf gemaakt, het is een basic zoet-spicy rub geworden, die vind ik het lekkerst bij de ribs.
De Bastard klaargemaakt met de kolen, 2 blokjes appelhout en 1 blokje kersenhout
De barbecuesaus is ook zelfgemaakt, met wat vloeibare rook zodat hij lekker rokerig smaakt
En uiteraard zelfgemaakte coleslaw
Wordt vervolgd!