- Berichten
- 47
Pulled pork volgens het recept van @noskos (wedstrijd pulled pork).
De avond ervoor geïnjecteerd en in de kruiden gezet daarna ingepakt en in de koelkast voor 8 uurtjes.
Volgende dag de bbq aan en het vlees erop,
eerst garen tot 74, saus erop en daarna 2 uur laten liggen voor die heerlijke korst.
ingepakt door laten garen tot een temperatuur van 94 graden en daarna gepulled en rest toe gevoegd, mijn partner had pittige coleslaw gemaakt en was een super combi, zeker voor herhaling vatbaar.
In de morgen om 700 begonnen en rond 5 uur was het helemaal klaar
De avond ervoor geïnjecteerd en in de kruiden gezet daarna ingepakt en in de koelkast voor 8 uurtjes.
Volgende dag de bbq aan en het vlees erop,
eerst garen tot 74, saus erop en daarna 2 uur laten liggen voor die heerlijke korst.
ingepakt door laten garen tot een temperatuur van 94 graden en daarna gepulled en rest toe gevoegd, mijn partner had pittige coleslaw gemaakt en was een super combi, zeker voor herhaling vatbaar.
In de morgen om 700 begonnen en rond 5 uur was het helemaal klaar