BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork

 
 
 

MarkHDBurg

Sprokkelaar
Berichten
46
Pulled pork volgens het recept van @noskos (wedstrijd pulled pork).
De avond ervoor geïnjecteerd en in de kruiden gezet daarna ingepakt en in de koelkast voor 8 uurtjes.
Volgende dag de bbq aan en het vlees erop,
eerst garen tot 74, saus erop en daarna 2 uur laten liggen voor die heerlijke korst.
ingepakt door laten garen tot een temperatuur van 94 graden en daarna gepulled en rest toe gevoegd, mijn partner had pittige coleslaw gemaakt en was een super combi, zeker voor herhaling vatbaar.
In de morgen om 700 begonnen en rond 5 uur was het helemaal klaar

1B026A7C-2CAB-4DE0-8205-21A1D61CA1EE.jpeg


601646A7-4DC1-4AB1-AB72-80B95379B157.jpeg


0CE28777-32D7-48A0-8407-872EA552F293.jpeg


44DAA011-ACD6-4EEF-9116-9A1BBA37D216.jpeg


9CCC7FC5-E7FC-4795-ACB5-DCCC23C00030.jpeg


96F89AFE-9FB0-4C67-BA9D-FF94B34D6F29.jpeg


89E55559-50F3-461D-866D-3355773D247A.jpeg


41E3E32D-E2A6-4DB7-8E8A-12CC6350840F.jpeg


019288BF-171B-4C8A-90EF-00BD91459789.jpeg
 
Lekker hoor, mooie run geweest!
Pittige coleslaw maakt mij nieuwsgierig, gewoon rood pepertje erin? (y) 🔥
 
Lekkere pork gemaakt

Meten is weten zo met 3 probes. Zat en nog verschil in de temperaturen?
 
lekker zeg. dat had ik best eens willen proeven
gefeliciteerd met je knor
 
Ziet er prima uit, mooie run. ben erg nieuwsgierig naar de pittige coleslaw heb je een lijstje met ingredienten?
 
Lekkere pork gemaakt

Meten is weten zo met 3 probes. Zat en nog verschil in de temperaturen?
De 2 zij probes bijna gelijk waardig die bovenop was iets warmer, graad of 5
 
Meten is weten zo met 3 probes.
Haha dat was mijn reactie ook, vooral omdat je uiteindelijk een priktest doet voor de gaarheid.
Maar hey, Mark, het eindresultaat is waar het om gaat en die is super!
Heerlijk, ik moet t ook maar weer snel gaan maken denk ik.
 
Haha dat was mijn reactie ook, vooral omdat je uiteindelijk een priktest doet voor de gaarheid.
Maar hey, Mark, het eindresultaat is waar het om gaat en die is super!
Heerlijk, ik moet t ook maar weer snel gaan maken denk ik.
Was meer het idee dat ik een block heb, en wou zien of er veel verschil in zit, volgende keer waarschijnlijk maar 1 😉
 
Was meer het idee dat ik een block heb, en wou zien of er veel verschil in zit, volgende keer waarschijnlijk maar 1 😉
We zitten je maar te porren hoor :D
Vooral omdat we gewoon jaloers en watertandend zitten te lezen ;)
 
Altijd lekker een vers broodje PP met coleslaw.
Hoewel ik fan ben van pittige mosterd kan de smaak ervan in een coleslaw inderdaad nogal snel gaan overheersen.
De hoeveelheden mosterd in een Amerikaans recept gaan vaak uit van die Yellow Mustard en die is vrij vlak van smaak .
 
Ziet er prima uit, mooie run. ben erg nieuwsgierig naar de pittige coleslaw heb je een lijstje met ingredienten?
1 zak rode en witte biologische kool
1 zak julienne wortels
30 ml Dijon mosterd
15 ml honing
30 ml Appel cider azijn
375 gram Mayo
Zout en peper
 
Heerlijk PP lust ik gefeliciteerd met je sticker


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Heerlijke PP en gefeliciteerd met je sticker 👌🏼 Mss nog een tip: Ik ben zelf fan van een paar eetlepels bbqsaus door de coleslaw 😋
 
Heerlijke PP en gefeliciteerd met je sticker 👌🏼 Mss nog een tip: Ik ben zelf fan van een paar eetlepels bbqsaus door de coleslaw 😋
Klinkt als een goed idee voor de volgende pulled pork ronde 😉
 
We zitten je maar te porren hoor :D
Vooral omdat we gewoon jaloers en watertandend zitten te lezen ;)

En had er nog één over.
Geintje hoor

Had graag een happie meegegeten 😉
Maar zo zie toch dat er op een andere plek in het vlees 5 graden verschil zit 👍🏻
 
Keurige run hoor! En fijn dat het recept deelde met ons!
 
Terug
Bovenaan Onderaan