- Berichten
- 43
Pulled pork, vaak gegeten nog nooit eerder zelf gemaakt. Daar moest maar eens verandering in worden gebracht was de mening hier thuis.
Een procureur van 2,5 kilo gekocht bij de Sligro en volgens het wedstrijd recept van m'n naamgenoot Dennis(noskos)klaar gemaakt. Dus de avond van te voren geïnjecteerd en in de rub gezet en tussendoor nog een keer in de 'lak' gezet. De rub zelf gemaakt volgens de southern succor pork receptuur.
Was een geslaagde run waar het in totaal zo'n 8,5 uur op de bbq heeft gelegen. Dezelfde dag heerlijk op focaccia brood met Cole sla en de rest porties later in de week opgegeten met quesadillas (met ui, champignons,paprika en kaas). Ook dat was weer heerlijk. Komt bij ons thuis nu vaker op de agenda te staan.
Een procureur van 2,5 kilo gekocht bij de Sligro en volgens het wedstrijd recept van m'n naamgenoot Dennis(noskos)klaar gemaakt. Dus de avond van te voren geïnjecteerd en in de rub gezet en tussendoor nog een keer in de 'lak' gezet. De rub zelf gemaakt volgens de southern succor pork receptuur.
Was een geslaagde run waar het in totaal zo'n 8,5 uur op de bbq heeft gelegen. Dezelfde dag heerlijk op focaccia brood met Cole sla en de rest porties later in de week opgegeten met quesadillas (met ui, champignons,paprika en kaas). Ook dat was weer heerlijk. Komt bij ons thuis nu vaker op de agenda te staan.