BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork voor de sticker en de koning

 
 

Robin1988

Sprokkelaar
Berichten
48
Volgens recept van Noskos. Uur of
10 voor 3 kg. Temp rond 110. Met de glace een daling tot 92 graden omdat ik weg was, maar heeft resultaat niet beïnvloed.
Laatste stuk op 121 graden. Was top op een bolletje met coleslaw en augurk.

30E483FB-BEEE-4B34-81C0-D1297F41D8D5.jpeg


4EB8B2B2-F830-405B-8373-F4287CBE3BE2.jpeg


6A4559B3-61CB-4064-8935-C152F517E5DE.jpeg


FE4664B4-8018-40F9-9017-BB65F0AFCFAB.jpeg


DC1A8033-D314-4BF1-8D61-3032560075CF.jpeg


88265192-95DA-4220-A740-46AA6B6A7DBE.jpeg


543F9A19-D068-4F26-A296-83EE3C84B786.jpeg
 
Missie geslaagd, Wim-Lex zal trots op je zijn. Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Lekker zeg! Gefeliciteerd met je Knorrie

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk
 
mooie run met een lekker eindresultaat. top
gefeliciteerd met je knor
 
Gefeliciteerd met je run en knor.
 
Mooi resultaat. Zal wel gesmaakt hebben. Gefeliciteerd met je knor
 
Gefeliciteerd met je knorretje.
 
Mooie pulled pork geworden, gefeliciteerd met je Knor🥳
 
Mooi stuk 😋. Gefeliciteerd met je knor. Hier heb je heel wat buikjes blij mee kunnen maken!
 
Terug
Bovenaan Onderaan