BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork voor de sticker en de koning

Robin1988

Sprokkelaar
 
Berichten
34
Volgens recept van Noskos. Uur of
10 voor 3 kg. Temp rond 110. Met de glace een daling tot 92 graden omdat ik weg was, maar heeft resultaat niet beïnvloed.
Laatste stuk op 121 graden. Was top op een bolletje met coleslaw en augurk.

30E483FB-BEEE-4B34-81C0-D1297F41D8D5.jpeg


4EB8B2B2-F830-405B-8373-F4287CBE3BE2.jpeg


6A4559B3-61CB-4064-8935-C152F517E5DE.jpeg


FE4664B4-8018-40F9-9017-BB65F0AFCFAB.jpeg


DC1A8033-D314-4BF1-8D61-3032560075CF.jpeg


88265192-95DA-4220-A740-46AA6B6A7DBE.jpeg


543F9A19-D068-4F26-A296-83EE3C84B786.jpeg
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
14.681
Missie geslaagd, Wim-Lex zal trots op je zijn. Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Bovenaan Onderaan