- Berichten
- 1.828
Goededag
Van de week pulled pork cornitas gemaakt
De procoreur een nacht van te voren in marinade olie,sinasappel en limoen gelegd in de koelkast.
De volgende morgen de procoreur in rub gezet.
Recept site hey grill hey.
De bge opgestookt naar ongeveer 110 graden.
En kersen rookhout toegevoegd
Heb hem nadat hij dik een uur bleeg hangen in tempratuur bij 72 graden ingepakt met extra olie en laurier blaadjes.
Bij 92 graden geprikt maar was er nog niet.
Bij 95 graden ging de thermometer er soepel in en hem eraf gehaald.
Na een uurtje wachten hem uit elkaar getrokken.
Was echt lekker ,voor het eten nog effe aangebakken in hete skillet.
Helaas geen foto van broodje gemaakt.
Erg toffe manier om hele dag met bge bezig te zijn.
Totaal ruim 11 uur
Groeten lankie
Van de week pulled pork cornitas gemaakt
De procoreur een nacht van te voren in marinade olie,sinasappel en limoen gelegd in de koelkast.
Recept site hey grill hey.
De bge opgestookt naar ongeveer 110 graden.
En kersen rookhout toegevoegd
Heb hem nadat hij dik een uur bleeg hangen in tempratuur bij 72 graden ingepakt met extra olie en laurier blaadjes.
Bij 92 graden geprikt maar was er nog niet.
Bij 95 graden ging de thermometer er soepel in en hem eraf gehaald.
Na een uurtje wachten hem uit elkaar getrokken.
Was echt lekker ,voor het eten nog effe aangebakken in hete skillet.
Helaas geen foto van broodje gemaakt.
Erg toffe manier om hele dag met bge bezig te zijn.
Totaal ruim 11 uur
Groeten lankie