Beef en Steak

pulled pork 1.0

Bark ziet er inderdaad goed uit, gefeliciteerd met je knorretje!
 
Nou dat was een hele sessie, maar wel een mooi resultaat. gefeliciteerd met de knor !
 
Mooie PP! De bark ziet er ook goed uit, had ik eigenlijk niet verwacht ivm. het aku folie.

Gefeliciteerd met je knor, maar ik vind eigenlijk dat je voor zo'n monster sessie wel twee knorretjes verdient hebt ;)
 
Toch nog goed gekomen :D Lekker hoor en gefeliciteerd met de knor!
 
bedankt voor de felicitaties en de knor, het was een hele sessie, maar het resultaat mag er zijn!
Heerlijk! :'(
 
Gefeliciteerd, mooi stukje BBQ low and slow werk. Geeft mij de zin en motivatie om het snel ook te proberen. Jij hebt d meters gemaakt en de tips nemen we mee. Nogmaals gefeliciteerd met het overleven van de zone  :) Good For You.

Lonny
 
Geweldig gedaan hoor  8)

Dat was een Top wedstrijd z?g  :D
Is dit geen goede catagorie voor de Olympische Spelen nieuwe stijl ?  :)
 
t ei verdient ook wat props.
zonder bijvullen bijna 27 uur gebrand, super stabiel, en aan t houtskool
te zien hadden we nog wel even gekund...

a44dc584.jpg
 
dat is idd keurig, had ik niet verwact met houtskool
 
Goed gedaan hoor !! wat een lange sessie.
Gefelicteerd met je knorretje, die is ruim verdiend.
 
@leo dat houtskool gaat lang mee omdat keramisch goed ze warmte vast houd en lekker dik is. Hoef je denk ik niet te proberen met een metalen bbq.
Heb ook wel eens houtskool gebruikt op me q-260 maar daar was het toch sneller op.
 
dat geloof ik graag, had al wel begrepen dat de keramische bbq's heel erg zuinig zijn met brandstof
 
Terug
Bovenaan Onderaan