Beef en Steak

pulled pork 1.0

even een picje kunnen schieten, maar niet echt een bark  ???

d915c215.jpg

 
apart idd, maar ik heb denk ik niet genoeg ervaring om je daar een goed advies in te kunnen geven.
De tip van Frits klinkt wel heel verleidelijk  :)
 
20:25 ei 110 big 7
21:31 ei 100 big 28
22:00 ei 125 big 37

06:15 ei 110 big 63
07:40 ei 110 big 63
08:25 ei 120 big 63
09:25 ei 110 big 64
10:35 ei 110 big 65
11:35 ei 110 big 65
12:25 ei 110 big 66
14:10 ei 110 big 67
14:40 ei 110 big 68

17:15 ei 110 big 72
18:45 ei 110 big 72
19:30 ei 110 big 73
19:50 ei 150 big 75 (ingepakt)
21:00 ei 150 big 82
 
nog heel even doorzetten  ;)
 
Je bent er bijna ;)

Had je het vlees voordat het op de q ging nog een tweede keer in de rib gezet? Dat zorgt voor een dikkere bark
 
Hou vol, het kan nu nooit lang meer duren ;D
 
Je moet er nu toch zijn. Je bent in ieder geval een Pulled Pork patser
 
Volgende keer wel die tweede keer rubben doen ;) Het is een heel groot stuk vlees met relatief gezien weinig oppervlak waar alle smaak van moet komen.
Folie helpt een hoop in het versnellen van het proces zoals je al hebt gemerkt.
 
Dat kan heel snel gaan, eet smakelijk voor straks
 
Wel even prikken in je vlees voor je het eraf haalt, soms is het er nog niet helemaal, dan moet het nog een paar graadjes.
 
zit met spanning te wachten op het eindresultaat
 
om 23:00 uur en na 26,5 uur was het zover!

DSC_3640.jpg


DSC_3641.jpg


DSC_3642.jpg


Ik had toch nog even het traditionele north carolina sausje erbij gemaakt, was een heerlijk broodje. En volgens mij is het toch nog goed gekomen met de bark.


Iedereen bedankt voor de tips met name Frits, de alu folie heeft t varken (& mij stiekem ook) er doorheen getrokken!
Ik ga nog even een lekker broodje eten  :'(
fijne koninginnedag!
 
gefeliciteerd met je knorretje, was idd een hele lange sessie, maar je hebt er wel iets heel erg lekkers voor gekregen
 
Dat ziet er heerlijk uit.
Gefeliciteerd met je knor.
 
Terug
Bovenaan Onderaan