- Berichten
- 60
Vandaag voor het eerst Burned Ends van buikspek klaargemaakt op de Weber MT. Op zich goed gelukt, alleen vond ik het niet zo'n geschikt stuk spek ervoor. Dit was van de broekkant, en ik denk als je de gepelde kant hebt, waar de ribben gezeten hebben dat ie wat malser zal zijn. De grootste hitte was uit de Weber vandaan, dus kon ik ook niet genoeg de BBQsaus karameliseren. Dit is overigens al de 3e keer dat ik problemen ondervind met de Kokosbriketten die ik gebruik. Voorheen had ik de Weberbriketten, waarmee ik de temperatuur moeiteloos 10 tot 11 stabiel kon houden. Dat is me met de Kokosbriketten van de Welkoop nog niet gelukt, dus de volgende zak word er weer één van Weber.
Echter was de smaak prima, spek was lekker zacht geworden, dus semi-geslaagd voor de eerste keer.
Echter was de smaak prima, spek was lekker zacht geworden, dus semi-geslaagd voor de eerste keer.