Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Pulled @Ewald ?Ik heb mezelf op zitten vreten …
Meneer Jaspers zit onzin te verkondigen, met die prettige warme stem van hem.Pulled @Ewald ?
Dus geen pizza meer doen? Dan ben je alle smaak kwijt.....Oh en dat je dome van de BGE smaak afgeeft als je er langer mee gewerkt hebt. WTF.
70% van je smaak wordt bepaald door geur. Een gebruikte bbq geurt meer dan een net nieuwe.Dus geen pizza meer doen? Dan ben je alle smaak kwijt.....
Dat moeten we niet hebben. Het schoonbranden (mocht iemand dat doen) dus ook maar achterwege latenDus geen pizza meer doen? Dan ben je alle smaak kwijt.....
Nee je eten smaakt niet minder lekker, maar ik denk dat je kipfilet op een schone bbq met neutrale houtskool "anders" ruikt/smaakt dan op een veel gebruikte bbq.Maar je barbecue staat in de tuin en ik eet in de eetkamer. Dus dan zou mijn eten minder lekker zijn dan wanneer ik dat naast mijn barbecue opeet?
Daarbij zijn de geurmoleculen anders dan die de smaak aan je eten geven. Dat zie je ook bij al die wijn- en whiskyvat snippers en blokjes rookhout. Je ruikt het tijdens het roken maar verder smaakt het gewoon naar eikenhoutrook.
Maar die geuren van het roken zitten ook in mijn WSM, en denk zelfs nog vele malen meer in een goed gebruikte offset smoker.Ik kan @Barbeknoei zijn redenering wel volgen.
Als je ruikt aan de koude kamado, dan neem je toch geuren waar die er buiten niet waar te nemen zijn.
Maw er zijn effectief stoffen in de lucht van de Q.
Of deze invloed hebben op de smaak weet ik niet, maar ik zou het niet staalhard durven ontkennen.
LimbohaagsHaha ik luister de podcast van Dennis en Marcel met plezier
Gouwe combi dat haags-limburgs
Nu gaat dit al lang niet meer over de podcast. Eigenlijk zou ik het wel willen testen, alleen ga ik hiervoor geen nieuwe bbq kopen, laat staan een kamado.Maar die geuren van het roken zitten ook in mijn WSM, en denk zelfs nog vele malen meer in een goed gebruikte offset smoker.
Één keer goed heet grillen of Pizza maken en het is weer verdwenen uit je kamado.
En klinklare onzin.Maar het verhaal wat hij vertelt is wel toegankelijk en prettig om te luisteren.
Zo denk ik er ook over. Plus het feit dat je beginnende bbq’ers wellicht op het verkeerde been kan zetten. Als ik niet beter zou weten en niet op onderzoek uit zou gaan dan zou ik zweren dat ik een BGE nodig heb om de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Er zijn alleen al hier op het forum meer dan genoeg mensen die het tegendeel bewijzenEn klinklare onzin.
Wat heb ik aan een prettig verhaal als het doordrenkt is van onwaarheden?
Met alle respect.