- Berichten
- 2.590
@Frits, dat is er weer één voor op een tegeltjeJulius is gewoon verliefd op zijn ei en dat is mooi.
Zelf geloof ik niet in een beste barbecue. Mocht er echt een barbecue met kop en schouder boven de rest uitsteken dan zou je op wedstrijden alleen die barbecue of type barbecue zien.
Dat is niet zo, niet hier in Europa maar ook niet in Amerika.
It’s the Cook not the cooker .
Op een simpele ketel bbq kan je ook een geweldige pulled pork maken net als op een kamado. Ja met een ketel heb je meer werk maar daar is niks mis mee.
Verhalen over de geweldige luchtstromen in een BGE neem ik met een korreltje zout. Dat is echt niet veel anders dan op andere kamado’s. Het grote verschil zit hem gewoon in de kwaliteit van de afwerking, de service en de beschikbaarheid van onderdelen en de garantie.
Maar in principe doen ze qua werking niet echt voor elkaar onder.
Julius praat wel met passie over eten en barbecue. Denk alleen dat ik van een andere stroming ben.
Het is mooi dat er verschillende stromingen zijn. Daar kan het in mijn ogen alleen maar beter van worden.
‘It’s the cook not the cooker.’