BasBQ
Beef en Steak

Plaat pizza

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
20.031
Vandaag stond er een simpele plaat pizza op het menu.
Hier de foto’s

0e0662552eac9db1bbef2283e5e5c903.jpg
dc5ade6164e40274f1c5438b489b8ca4.jpg
fc4a6f7a334abdfe176f48b99b4e6829.jpg
6cd18b497b1590c2d675c51e9561a563.jpg
17865477fd4e5fce0caa77186f1a4c0f.jpg
65afa60f8a495dc451b15222c405f7e6.jpg
ff5d97ad84233509604559bc3e980192.jpg
5e37a2669493db25d532b50fef431ac8.jpg
508772638a5eca80fbc656618d00d161.jpg


Eentje ging op de bbq de andere in de oven ;).

Bedankt voor het kijken.
 
Prachtig Frits, mooie luchtige luchtbelletjes in het deeg. Dit wordt toch ook panpizza genoemd of is dat anders?
 
Prachtig Frits, mooie luchtige luchtbelletjes in het deeg. Dit wordt toch ook panpizza genoemd of is dat anders?
Dat is volgens mij weer iets anders. Is panpizza niet hetzelfde als deepdish pizza?

Mooi spul Frits
 
Prachtig Frits, mooie luchtige luchtbelletjes in het deeg. Dit wordt toch ook panpizza genoemd of is dat anders?
Een pan pizza hoort in een ronde pan gemaakt te worden. Dit is een plaat met opstaande randen.
 
Lekkere pizza’s gemaakt zo

Blijft mooi, een bordje niet roken bij de Q😁
 
Lekker lekker lekker.
Die zal wel vullen, dus mocht er nog over zijn.....
 
Leuk gemaakt! Net even weer een andere twist ipv de standaard Italiaanse pizza. Thanks voor het delen
 
Ziet er goed uit!

Wat voor bakken heb je hiervoor gebruikt? Heb wat gekeken op Google maar kan ze niet 123 vinden
 
Heerlijk 🤤. Hoe was de bodem, hoe zou je deze omschrijven? Ik houd zelf van een wat dunnere crispy bodem? Maar ben nog zoekende..
 
Dit is een heerlijke bodem, meer focaccia achtig, luchtig. Heel anders dan de dunne versie.
Dit is een leuke afwisseling.
 
Lekker Frits, mooi gebakken hoor, die bodem ziet er top uit! Minuutje of 20 zoiets?
 
Lekker Frits, mooi gebakken hoor, die bodem ziet er top uit! Minuutje of 20 zoiets?
Klopt in de oven was het 19 minuten op 250C
Op het ei heeft hij er 26 minuten over gedaan bij 250C.
Grappig om te zien dat het daar dan toch om een ander soort warmte gaat.
 
Ziet er heerlijk en goed gelukt uit. Heb je een receptje van de bodem? En welke bloem je hebt gebruikt enzo?
 
Dit is een heerlijke bodem, meer focaccia achtig, luchtig. Heel anders dan de dunne versie.
Dit is een leuke afwisseling.
Klinkt goed! Heb je ergens het recept staan? Of kijk ik daar overheen?
 
Terug
Bovenaan Onderaan