- Berichten
- 240
Groene saus...wat moet je daar nu weer van verwachten? Nou, omdat het een zeer smakelijk gerecht is gebleken deel ik deze graag
Het recept komt uit de Smokey Goodness reeks. Trekt al langer mijn aandacht en nu heb ik hem maar eens gemaakt. Alles op en de volgende keer willen ze meer.
Dus men neme kippendijen en marineert dat een dag van tevoren. Vooral veel knoflook maar ook de limoen en worchestersaus ontbreken niet. De kleur -en smaak- trekt mooi in de kip. De dag zelf heb ik de groene saus gemaakt. Blijkt het groene dus door koriander en basilicum te komen. Mijn blender deed half werk dus het werd een wit/groene spikkelsaus maar evengoed weer fantastisch van smaak.
Verder een fris/zure komkommersalade en notenrijst om het geheel al te maken. Smullen was het!
De marinade en saus ga ik ook vaker in andere gerechten gebruiken
Bedankt weer en eet smakelijk!

Het recept komt uit de Smokey Goodness reeks. Trekt al langer mijn aandacht en nu heb ik hem maar eens gemaakt. Alles op en de volgende keer willen ze meer.
Dus men neme kippendijen en marineert dat een dag van tevoren. Vooral veel knoflook maar ook de limoen en worchestersaus ontbreken niet. De kleur -en smaak- trekt mooi in de kip. De dag zelf heb ik de groene saus gemaakt. Blijkt het groene dus door koriander en basilicum te komen. Mijn blender deed half werk dus het werd een wit/groene spikkelsaus maar evengoed weer fantastisch van smaak.
Verder een fris/zure komkommersalade en notenrijst om het geheel al te maken. Smullen was het!








De marinade en saus ga ik ook vaker in andere gerechten gebruiken

Bedankt weer en eet smakelijk!
Laatst bewerkt: