BasBQ
Beef en Steak

Patat stoof

Nog maar 1 x stoofvlees gemaakt in mijn leven, maar wel in de DO. En dat was zo goed bevallen dat het er wel eens vaker van moet komen. Goed dat je me eraan laat herinneren (y)

Mss een ander vraagje. Ik bak eerst het vlees en alle groenten aan voordat alles de pot in gaat. Daarna laat ik het eerst wat sudderen zonder deksel voor 20 minuten en daarna gaat het deksel erop (Ik volg min of meer het recept van een amerikaan). Zou het een meerwaarde zijn om die 20min zonder deksel te gebruiken om bv wat rookchips toe te voegen?
Ik heb ook eerst het vlees gebakken na de rooktijd en nadat alles erin zat deksel erop en op het laatst misschien een uur voordat het klaar was het deksel eraf om wat meer vocht te laten verdampen zodat het een lekkere dikke prut werd 😋😋
 
Dagen worden weer korter. En de honger naar stoofvlees weer groter. Man een frietje stoofvlees zou ik zo voor aanschuiven. TOP
 
Terug
Bovenaan Onderaan