Na lang, lang, lezen vandaag eindelijk zelf aan Pastrami begonnen. Uiteraard ook het recept van Jet erbij gepakt. Eerst de kruiden voor de pekel gemaakt:
Daarna de pekel maken en terugkoelen met behulp van ijsblokjes.
De Uruguayaanse brisket flat van B&S ziet er mooi gemarmerd uit, stuk van 2kg. Was nog goed betaalbaar ook
.
Ligt nu heerlijk te zwemmen in de pekel. Vind het wachten nu al moeilijk.
De pastrami gaat geserveerd worden met zelf gebakken zuurdesem rogge brood. Ik wil wat verschillende varianten gaan proberen, o.a. eentje met de kimchi die ik morgen ga maken i.p.v. zuurkool. Ik houd jullie op de hoogte!
Nog één vraag, ik moet de pastrami ivm tijdsplanning ongeveer een week voor de grote dag roken. Zouden jullie hem tot die tijd in de koelkast of in de vriezer bewaren?



Daarna de pekel maken en terugkoelen met behulp van ijsblokjes.


De Uruguayaanse brisket flat van B&S ziet er mooi gemarmerd uit, stuk van 2kg. Was nog goed betaalbaar ook



Ligt nu heerlijk te zwemmen in de pekel. Vind het wachten nu al moeilijk.

De pastrami gaat geserveerd worden met zelf gebakken zuurdesem rogge brood. Ik wil wat verschillende varianten gaan proberen, o.a. eentje met de kimchi die ik morgen ga maken i.p.v. zuurkool. Ik houd jullie op de hoogte!
Nog één vraag, ik moet de pastrami ivm tijdsplanning ongeveer een week voor de grote dag roken. Zouden jullie hem tot die tijd in de koelkast of in de vriezer bewaren?
Laatst bewerkt: