- Berichten
- 2.763
Had een recept uit het boek barbecue & bier voor de zoete aardappel.
Kikkererwten uit blik uit laten lekken en dan mixen met olijfolie,knoflookpoeder,gerookte paprikapoeder,kaneel en zout
En deze in een pannetje voor een uur op de Bbq roosteren indirect ongeveer 180 graden.
De zoete aardappel in plakken van een halve cm snijden met schil deze plakken insmeren met olie en een beetje rookzout erop.
De plakken indirect grillen elke kant 7 min.
De ossenhaas heb ik wat olie erop en steak kruiden van noskos erop een plakje ontbijtspek eromheen met een slagerstouwtje vast gezet.
Dit lekker direct grillen tot een kerntemperatuur van ongeveer 50 graden voor corina iets verder.
Dan nog de little gem door de midden een beetje olie erop grillen en dan nog een dressing erover heen van olie ,citroensap,peper,zout en wat chilivlokken.
Het bord opgemaakt de plakken aardappels daarop de kikkererwten en daar nog wat crème fraiche met gerookte paprika poeder,zout,peper en chilisaus.
Ossenhaas en de little gem erbij
Moet zeggen was erg lekker alles bij elkaar goed gelukt.
En nu de foto’s
Beide bordjes
		
		
	
	
		 
	
Mijn bordje
		 
	
Mijn ossenhaas.
		 
	
Little gem er even op
		 
	
De ossenhaas effe grillen
		 
	
Plakken zoete aardappel erop
		 
	
Sausje voor de aardappel en kikkererwten
		 
	
Zoete aardappel ingesmeerd met olie en wat zout erop
		 
	
Kikkererwten met de mix
		 
	
Mix voor de kikkererwten
		 
	
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
	
		
			
		
		
	
				
			Kikkererwten uit blik uit laten lekken en dan mixen met olijfolie,knoflookpoeder,gerookte paprikapoeder,kaneel en zout
En deze in een pannetje voor een uur op de Bbq roosteren indirect ongeveer 180 graden.
De zoete aardappel in plakken van een halve cm snijden met schil deze plakken insmeren met olie en een beetje rookzout erop.
De plakken indirect grillen elke kant 7 min.
De ossenhaas heb ik wat olie erop en steak kruiden van noskos erop een plakje ontbijtspek eromheen met een slagerstouwtje vast gezet.
Dit lekker direct grillen tot een kerntemperatuur van ongeveer 50 graden voor corina iets verder.
Dan nog de little gem door de midden een beetje olie erop grillen en dan nog een dressing erover heen van olie ,citroensap,peper,zout en wat chilivlokken.
Het bord opgemaakt de plakken aardappels daarop de kikkererwten en daar nog wat crème fraiche met gerookte paprika poeder,zout,peper en chilisaus.
Ossenhaas en de little gem erbij
Moet zeggen was erg lekker alles bij elkaar goed gelukt.
En nu de foto’s
Beide bordjes
 
	Mijn bordje
 
	Mijn ossenhaas.
 
	Little gem er even op
 
	De ossenhaas effe grillen
 
	Plakken zoete aardappel erop
 
	Sausje voor de aardappel en kikkererwten
 
	Zoete aardappel ingesmeerd met olie en wat zout erop
 
	Kikkererwten met de mix
 
	Mix voor de kikkererwten
 
	Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
  
 
		 
 
		