- Berichten
- 5.321
Dat wordt hier niet zo geapprecieerdZe kunnen maar bijleren![]()


Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dat wordt hier niet zo geapprecieerdZe kunnen maar bijleren![]()
Hier heeft de directie geen bezwaar tegen de aanschaf van een pizzaoven maar komt met aanvullende eisen. Moet gas zijn. Dit i.v.m. de buren. Ook wil ze er zelf brood in gaan bakken en taarten. Ze vind hem te laag en is bang dat het brood verbrand. Een grotere of zijn er nog andere optie's?
Hoe een pizza moet je continu draaien? Als dat zo is, zijn de kriebels voor zo een toestel ineens weg bij mij.Ik heb er 1x kaas-uienbrood in gebakken voor de fotowedstrijd. Dat is vrij laag maar is toch enorm tricky. Het grootste "probleem" is dat het vuur van 1 kant komt. Bij een pizza moet je continue draaien om hem overal hetzelfde te laten garen maar met een brood wordt dat een stuk lastiger.
Als ze graag serieus brood en taarten bakt kan je beter kijken naar een Rofco of een bakkerijwereld home edition (https://www.bakkerijwereld.com/content/bw-oven-home-edition-230v).
De andere optie is een grote stenen oven voor buiten (zoiets als https://hornosdelena.com/en/product/wood-ovens/ovens-for-individuals/Modular-tonino-oven-80-bricks/). Allebei staan ze op mijn wensenlijst maar ik denk dat ik in mijn handjes mag knijpen als ik 1 van de 2 verkocht krijg![]()
Net als in een echte pizza oven zal je de pizza een keer moeten draaien voor een gelijkmatige garing.Hoe een pizza moet je continu draaien? Als dat zo is, zijn de kriebels voor zo een toestel ineens weg bij mij.
Continue is inderdaad overdreven maar er is reden waarom een turning peel zo aantrekkelijk is. Een kleine Ooni is super beperkt qua ruimte. Als je de pizza niet een aantal keer draait haal je hem er uit met 1 zwarte kantHoe een pizza moet je continu draaien? Als dat zo is, zijn de kriebels voor zo een toestel ineens weg bij mij.
Hoe een pizza moet je continu draaien? Als dat zo is, zijn de kriebels voor zo een toestel ineens weg bij mij.
Ik ben ook wel nieuwsgierig naar de keuze voor gas.
Waarom gas, waarom houtskool?
Voor/tegens?
Eigenlijk precies wat SandyMan zegt.Vraag me ook af of er veel verschil is tussen het opwarmen tussen de verschillende modellen.
Ah zo. Dat doen ze idd in een echte pizza oven ook. Die ‘continu’ deed ff mijn wenkbrauwen fronsenNet als in een echte pizza oven zal je de pizza een keer moeten draaien voor een gelijkmatige garing.
Continue ronddraaien is misschien wat heftig maar een keer andersom in heel normaal.
Ja die stenen ovens zijn erg mooi. Ik heb al 2 meubels staan in de tuin en dan moet ik er nog een m2 bij maken. Dat past niet in het huidige concept. Die home edition mist de sfeer. Nee als het de kant van de rofco ovens uitgaat dan zit er in de groot keuken apparatuur nog wel wat moois. Dan gaat mijn idee meer naar zoiets https://www.pizzaoven-houtoven-steenoven-kopen.nl/modellen-ovens/clementi-cucina/Ik heb er 1x kaas-uienbrood in gebakken voor de fotowedstrijd. Dat is vrij laag maar is toch enorm tricky. Het grootste "probleem" is dat het vuur van 1 kant komt. Bij een pizza moet je continue draaien om hem overal hetzelfde te laten garen maar met een brood wordt dat een stuk lastiger.
Als ze graag serieus brood en taarten bakt kan je beter kijken naar een Rofco of een bakkerijwereld home edition (https://www.bakkerijwereld.com/content/bw-oven-home-edition-230v).
De andere optie is een grote stenen oven voor buiten (zoiets als https://hornosdelena.com/en/product/wood-ovens/ovens-for-individuals/Modular-tonino-oven-80-bricks/). Allebei staan ze op mijn wensenlijst maar ik denk dat ik in mijn handjes mag knijpen als ik 1 van de 2 verkocht krijg![]()
geschiedenis, meten en wegen, breuken, inhoudsmaten, topografie, etc
Ik weet niet of je een Kitchenaid hebt, maar die hebben sinds kort een schitterend accessoire toegevoegd:Hier heeft de directie geen bezwaar tegen de aanschaf van een pizzaoven maar komt met aanvullende eisen. Moet gas zijn. Dit i.v.m. de buren. Ook wil ze er zelf brood in gaan bakken en taarten. Ze vind hem te laag en is bang dat het brood verbrand. Een grotere of zijn er nog andere optie's?
Ik weet niet of je een Kitchenaid hebt, maar die hebben sinds kort een schitterend accessoire toegevoegd:
Kan je ook overwegen..![]()
BROODKOM MET BAKDEKSEL | KitchenAid NL
Ga rechtstreeks van keukenrobot naar oven met onze broodkom met bakdeksel. Bereik ambachtelijke kwaliteitsresultaten met elk zelfgebakken brood. Ontdek het nu.www.kitchenaid.nl
Gezien, @mrooding ? hehehehe Beetje overkill voor de spullen die wij allemaal hebben ik weet het. maar wel leuk om te zien dat ze nog vernieuwen.
Als je deze handeling meester bent is het toch goed te doen. Het gaat toch ook om het bezig zijn. Ik vind de resultaten van deze oven, mits er niets misgaat, erg goed uitzien.Het gaat heel snel bij 450 -500 graden.
Je moet wel een paar keer draaien zoals in deze video:
Ja het is inderdaad leuk om ermee bezig te zijn en het smaakt dan ook nog.Als je deze handeling meester bent is het toch goed te doen. Het gaat toch ook om het bezig zijn. Ik vind de resultaten van deze oven, mits er niets misgaat, erg goed uitzien.
hier ben ik inderdaad ook mee bezig.De volgende stap is om te kijken naar verschillende soorten pizza, calzone etc.
hier ben ik inderdaad ook mee bezig.
beetje andere recepten te proberen in plaats van de tomatensaus-salami-kaas achtige pizza's.
Maar als ik dan weer zie; bloemkool etc dan twijfel ik weer haha.
De PizzaBijbel staat er trouwens vol mee, met recepten, weinig calzones (1 of 2) dan wel weer.
Ja.. heb.. ja heb je wel gelijk in..Pak gewoon een standaard pizza recept uit de pizzabijbel en maak er een calzone van